Στην τελική ευθεία βρίσκεται το 9ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου του Α.Ο. «Ξάνθη» ΠΑΕ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 27/12 έως και τις  29/12/2018 στο αθλητικό κέντρο της στα Πηγάδια Ξάνθης. Πολλές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν κερδίζοντας εμπειρίες, ενώ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα υπάρξει η τελετή λήξης και οι βραβεύσεις των κορυφαίων ομάδων και παικτών του τουρνουά.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, Σπάρτακος Κομοτηνής και ΑΟ Ξάνθης καταρτίζουν τον Α’ Όμιλο του Παιδικού, ενώ στον 2ο συμμετέχουν ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο Νέστος Χρυσούπολης, ο Ορφέας Ξάνθης και ο Ολυμπιακός Κομοτηνής.

Στην Κατηγορία Προπαιδικού (Κ-13) στον Α’ Όμιλο συμμετέχουν ο Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, ο Απόλλων Καβάλας, η ΑΠΟΞ, και η Ξάνθη Α’ στον Β’ Όμιλο ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο Νέστος Χρυσούπολης, οι Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης και ο Ορφέας Ξάνθης, ενώ στον Γ’ Όμιλο η Ν. Αμισσός Δράμας, ο Ολυμπιακός Κομοτηνής, ο Βρασίδας Νέας Περάμου και η Ξάνθη Β’.

Τρεις όμιλοι έχουν καταρτιστεί και στην Κατηγορία Junior. Στον Α’ Όμιλο συμμετέχουν ο Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, ο Απόλλων Καβάλας, ο Απόλλων Ξάνθης και ο ΑΟ Ξάνθης, στον Β’ Όμιλο ο ΑΟ Καβάλας, ο Ορφέας Ξάνθης, οι Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης και ο Νέστος Χρυσούπολης, ενώ στον Γ’ Όμιλο συμμετέχουν οι Ν. Αμισσός Δράμας, ο Ηρακλής Ζυγού, ο Ολυμπιακός Κομοτηνής και η ΑΠΟΞ.