Το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε η προετοιμασία της Xanthi FC για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και τον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ (16:00). Η ξανθιώτικη ομάδα μετά το πέρας των τριών πρώτων αγώνων, έχει πάρει δύο βαθμούς από τις ισοπαλίες με Ατρόμητο (εκτός έδρας) και Παναιτωλικό (εντός έδρας) και θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας και την ευκαιρία για αποφόρτιση από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στο σημερινό (18.09) πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ με όσους έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι το κανονικό πρόγραμμα. Ο Δημήτρης Μελιόπουλος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μπρίτο ενώ ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς θα εκτίσει την 3η και τελευταία ποινή της τιμωρίας του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Βασίλης Φασίδης που τραυματίστηκε θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Γερμανία.

Αλλαγή μέρας και ώρας υπάρχει στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής καθώς το Λαμία – Xanthi FC αντί για την Κυριακή 31/9 που ήταν προγραμματισμένο, μεταφέρθηκε για την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και ώρα 19:00.

Στο θεσμό του Κυπέλλου και στη κλήρωση της Δ! Φάσης, η Xanthi FC θα είναι στον 7ο όμιλο με τους ΟΦΗ, Κασσιόπη και Νίκη Βόλου.

7ος όμιλος 
XANTHI FC
ΟΦΗ

Κασσιόπη
Νίκη Βόλου

1η αγωνιστική 25-26-27/09/2018
XANTHI FC – ΟΦΗ
Νίκη Βόλου – Κασσιόπη

2η αγωνιστική 30-31/10/2018 και 01/11/2018
Κασσιόπη – XANTHI FC
ΟΦΗ – Νίκη Βόλου

3η αγωνιστική 4-5-6/12/2018
Κασσιόπη – ΟΦΗ
Νίκη Βόλου – XANTHI FC