Επανεκκίνηση στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου, με τα τμήματα υποδομής της Xanthi FC να έχουν και το Σάββατο και την Κυριακή αναμετρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή θα υποδεχθεί την Κυριακή (12:00) στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια στα πλαίσια της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής, την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού σε μία αναμέτρηση με βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Xanthi FC είναι στην 6η θέση με 25 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 4η θέση με 27 πόντους. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βασίλης Χορόζογλου (Χασιώτης – Κοτανίδου) της ΕΠΣ Δράμας.

Η Κ-17 του Κώστα Προδρομίτη στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο Lolas το Σάββατο το μεσημέρι (13:45). Οι γηπεδούχοι είναι στην 1η θέση με 29 βαθμούς ενώ η Xanthi FC στην 5η με 19 πόντους. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φώτης Σκουτας (Χρυσαΐδης – Τσιρώνας) της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας στον Β’ Όμιλο του πρωταθλήματος Κ-15 θα αναμετρηθούν το Σάββατο (13:00) στο αθλητικό κέντρο Lolas για την 11η αγωνιστική. Η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, ενώ ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ είναι στην 1η με 22. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Φουστανας (Κουφός – Παπαδόπουλος) της ΕΠΣ Μακεδονίας.