Πλήρης αγωνιστική δράση για τα τμήματα υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League υπάρχει το Σάββατο. Δύο εντός έδρας αναμετρήσεις και μία εκτός έδρας με ομάδες τις Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, θα αντιμετωπίσει στο αθλητικό κέντρο Lolas την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ που είναι στην 1η θέση με 25 πόντους. Το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής  είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 13:00 του Σαββάτου, ενώ ορίστηκε να το διευθύνει ο Νίκος Μαρόπουλος (Ανδρέου – Κωνσταντίν) της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η Κ-17 του Κώστα Προδρομίτη στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Άρη το Σάββατο στις 13:40. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 4η θέση με 11 πόντους, ενώ ο Άρης είναι στην 5η με 10 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αντώνης Σιαμάνης (Παστιάδης – Ραβικάλης) της ΕΠΣ Δράμας.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Παιδικού Πρωταθλήματος θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Άρη στις 13:00 του Σαββάτου. Η Xanthi FC είναι στην 2η θέση με 10 πόντους, ενώ ο Άρης είναι στην 3η με 6 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φίλιππος Ανεστίδης (Ξυνός – Ιωαννίδης).