Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. Κ-19 και Κ-15 αγωνίζονται εντός έδρας, ενώ η Κ-17 Xanthi FC θα ταξιδέψει στη Λαμία. Πιο συγκεκριμένα, η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή υποδέχεται την Κυριακή (14:00) στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την αντίστοιχη ομάδα του Άρη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είναι στην 7η θέση με 8 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στην 4η (μαζί με τον Ατρόμητο) με 11 πόντους. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Αθανάσιος Λαπατας (Δανδανίδης – Γαρδικιώτης) της ΕΠΣ Θράκης.

Η Κ-17 της Xanthi FC το Σάββατο το πρωί (11:00) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας για την 7η αγωνιστική. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη έχουν 6 βαθμούς ενώ χωρίς πόντο είναι οι γηπεδούχοι. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Λεωνίδας Σταύρου (Λιτοσελίτης – Δοσκορης) της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Η Κ-15 της Xanthi FC την Κυριακή στις 13:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων και σε διαφορετικό γήπεδο απ’ αυτό που γίνει το παιχνίδι των Κ-19, υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Άρη. Στο δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι της η ομάδα του Θεόφιλου Χατζηστάθη θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες μετά το 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στους φιλοξενούμενους που προέρχονται από το 0-4 στη Λάρισα. Διαιτητής του αγώνα της Κυριακής θα είναι ο Γιώργος Δρακίδης (Εμίν Κεχαγιά – Σπάρταλης).