Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League 1 με τα τμήματα της Xanthi FC να έχουν δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις το Σάββατο, ενώ η Κ-19 αγωνίζεται στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την Κυριακή. Πιο αναλυτικά, η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή την Κυριακή (14:00) υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση με 13 βαθμούς και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από 4 αγώνες, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 6η θέση με 17 πόντους. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παναγιώτης Σταφυλας (ΕΠΣ Έβρου) με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά – Σπάρταλη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ-17 της Xanthi FC το Σάββατο στις 12:30 στο γήπεδο Τριανδρίας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Άρη σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, ενώ οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη που συμπλήρωσαν τέσσερις διαδοχικές νίκες έχουν 18 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Κόκκινος (Κώστογλου – Κούρας) της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Η Κ-15 της Xanthi FC το Σάββατο στις 15:00 στο γήπεδο Τριανδρίας κι αυτή, θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη σε ένα παιχνίδι που διαιτητής θα είναι ο Χαρίλαος Παπανώτας (Παπαδόπουλος – Αλμπάντης) ΕΠΣ Μακεδονίας. Οι παίκτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη έχουν 12 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην 3η θέση καθώς σε 4 αγώνες έχουν 7 πόντους.