Συνεχίζεται η δράση των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League το Σαββατοκύριακο 25-26/1. Πιο συγκεκριμένα, η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ στην αναμέτρηση στην 20ή αγωνιστική, που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο στα Πηγάδια το πρωί (11:00) της Κυριακής. Η ξανθιώτικη ομάδα ισοβαθμεί στην 9η θέση με Λάρισα και Παναιτωλικό ενώ η Κρητική ομάδα είναι στην 8η με 19. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Δρακίδης (Σαββόγλου – Εμίν Κεχαγιά).

Η Κ-17 του Κώστα Προδρομίτη για την 17η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο ΕΑΚ Λάρισας (Αλκαζάρ) την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας το Σάββατο στις 13:30. Οι γηπεδούχοι είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι που κέρδισαν στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις, είναι στην 4η θέση με 29 πόντους. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αθανάσιος Νικόπουλος (Σαμαράς – Τασιόπουλος) της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Η Κ-15 του Θεόφιλου Χατζηστάθη για την 13η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο Δημοτικό αθλητικό κέντρο “Γιώργος Μητσιμπόνας” την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας το Σάββατο στις 13:00. Η ξανθιώτικη ομάδα σε 9 αγώνες έχει 12 βαθμούς και είναι στην 4η θέση ενώ στην τελευταία βρίσκονται οι γηπεδούχοι που μετά από 8 αγώνες δεν έχουν βαθμό. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αδάμος Κουκούλης (Κοτούμπας – Πάλλας) της ΕΠΣ Λάρισας.