Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. Πιο συγκεκριμένα, η Κ-20 του Κώστα Προδρομίτη, λίγες μέρες μετά το εξ αναβολής 1-1 με τον Ατρόμητο, θα φιλοξενηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη το μεσημέρι της Κυριακής (12:00) από τον Ολυμπιακό, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 7η θέση με 26 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην 2η με 37. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βασίλης Στάμος (Μητράκος – Τσολακίδης) της ΕΠΣ Αθηνών.

Η Κ-17 του Κώστα Μπεδρελή θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ και το Σάββατο στις 12:45 στο αθλητικό κέντρο Epirus θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 17η αγωνιστική. Η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται στην 2η θέση με 28 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι στην 5η με 16. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπούμπας (Μωυσιάδης – Αντωνίου) της ΕΠΣ Ηπείρου.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη είναι αυτή που ανοίγει την αυλαία των αναμετρήσεων των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC, καθώς το Σάββατο (10:00) στο αθλητικό κέντρο Epirus θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 12η αγωνιστική, μία εβδομάδα μετά τη νίκη επί του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ. Μετά από 9 αγώνες η Xanthi FC έχει 13 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν 12. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Μάντζιος (Αγορας – Χαρίσης) της ΕΠΣ Ηπείρου.