Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Super League για τις ομάδες της Ακαδημίας της Xanthi FC, καθώς η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη έχει το προγραμματισμένο της ρεπό αυτή την αγωνιστική στο παιδικό πρωτάθλημα.

Το Σάββατο στις 11:30 η Κ-20 του Κώστα Προδρομίτη, θα φιλοξενηθεί στο ΕΑΚ Λάρισας και στο στάδιο Αλκαζάρ από την τοπική ομάδα, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων. Η Xanthi FC θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 πόντους μετά από 11 αγώνες, ενώ η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς μετά από 11 αναμετρήσεις. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Βάιος Τσιτσανούδης (Στάικος – Παραφέστας) της ΕΠΣ Λάρισας.

Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League η πρωτοπόρος το Β’ Ομίλου Xanthi FC θα ταξιδέψει στη Λαμία, εκεί όπου το Σάββατο (10:00) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας (Φραντζής) θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή θέλουν να αυξήσουν τη συγκομιδή των 22 βαθμών (σε 10 αγώνες) απέναντι στην τοπική ομάδα που βρίσκεται στην 7η και τελευταία θέση του ομίλου έχοντας 5 πόντους μετά από 10 αγώνες. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Στέφανος Ξηρογιάννης (Παπαδημητρόπουλος – Τσώνης) της ΕΠΣ Βοιωτίας.