Με δύο εντός έδρας αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα των ηλικιακών πρωταθλημάτων της Super League στα οποία συμμετέχει η Xanthi FC με αντίστοιχα τμήματά της. Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοπόρος Κ-17 του Κώστα Μπεδρελή στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, υποδέχεται το Σάββατο στις 12:30 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ που βρίσκεται κι αυτή στην 1η θέση με 28 βαθμούς, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Μιχάλης Ελευθεράκης (Γκοντόλιας – Εμίν Κεχαγιά) της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος αλλά σε διαφορετικό γήπεδο, υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην 1η θέση έχοντας το απόλυτο μετά από 8 παιχνίδια, ενώ η ξανθιώτικη ομάδα έχει 10 βαθμούς. 

Η Κ-20 της Xanthi FC βάσει προγράμματος αντιμετώπιζε την αντίστοιχη ομάδα του Πλατανιά, αλλά η αναμέτρηση αυτή πήρε αναβολή για τις 2 Μαΐου κι έτσι το επόμενο παιχνίδι για τους παίκτες του Κώστα Προδρομίτη, είναι αυτό της επόμενης Τρίτης (14:00, αθλητικό κέντρο Πηγαδίων) για την εξ αναβολής 9η αγωνιστική, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, που είχε αναβληθεί λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Διαιτητής του αγώνα της Τρίτης θα είναι ο Δημήτρς Ψωμόπουλος (Κουκουμής – Καρασαββαΐδης) της ΕΠΣ Καβάλας.