Χωρίς επίσημη αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο 23-24/2 για την Κ-19 της Xanthi FC καθώς η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ορίστηκε για τις 23 Μαρτίου, ενώ αντίθετα εκτός έδρας αναμετρήσεις την Κυριακή έχουν η Κ-17 και η Κ-15 της ξανθιώτικης ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ-17 του Κώστα Προδρομίτη για την 22η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 12:45 στο αθλητικό κέντρο Epirus με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Σε ένα σημαντικό παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης καθώς οι γηπεδούχοι που είναι στην 2η θέση έχουν 31 βαθμούς ενώ η ξανθιώτικη ομάδα έχει 26. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπούμπας (Γεωργίου – Γκέλης) της ΕΠΣ Ηπείρου.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη μετά το εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Παναιτωλικού την Κυριακή στις 10:30 φιλοξενούνται στο αθλητικό κέντρο Epirus από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ξανθιώτικη ομάδα έχει 20 βαθμούς και είναι στην 2η θέση μαζί με τον Άρη, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν 9 πόντους μετά από 12 αγώνες. Την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής θα διευθύνει ο Λεωνίδας Τζόβας (Αγορας – Σπυρογιώτης) της ΕΠΣ Ηπείρου.