Δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ-17 του Κώστα Προδρομίτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λάρισα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς (σε 8 αγ.), ενώ στην 7η θέση χωρίς βαθμό είναι οι γηπεδούχοι (σε 7 αγ.). Η αναμέτρηση του Σαββάτου στο γήπεδο Καλοχωρίου έχει ώρα έναρξης στις 15:00 και διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Αγγελούλης (Νάκας – Καραγιάννης) της ΕΠΣ Λάρισας.

Η Κ-15 της Xanthi FC το Σάββατο (13:00) θα αντιμετωπίσει στο Αθλητικό Κέντρο Lolas τον ΠΑΟΚ μία εβδομάδα μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στα Πηγάδια. Στην 1η θέση είναι οι Θεσσαλονικείς με 12 πόντους μετά από 4 αγώνες ενώ στην 2η είναι οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη με 9. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιορδάνης Κατεριάδης (Δεμερτζής – Ταγκαλίδης) της ΕΠΣ Πέλλας.

Επίσημη αγωνιστική δράση δεν υπάρχει για την Κ-19 της Xanthi FC που μετά από 9 αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.