Οριστικοποιήθηκε το team που θα πλαισιώνει τον νέο προπονητή της Xanthi FC, Κίκο Ραμίρεθ. 

Στον τομέα της… υποστήριξης, αλλά πάντα στην “πρώτη γραμμή” των αγώνων βρίσκεται και το προσωπικό της ομάδας, που εκτός από τον team manager Κώστα Τσαλίκη που έχει οργανωτικό ρόλο, περιλαμβάνει νέα πρόσωπα.

 

Βοηθοί προπονητή θα είναι ο Γκονζάλο Φέιο και ο Γιώργος Κόλτσης. Ο πρώτος που διακρίνεται αριστερά είναι 29 ετών, κατάγεται από την Πορτογαλία και ήταν άμεσος βοηθός του Κίκο Ραμίρεθ στη Βίσλα Κρακοβίας.

Ο δεύτερος που διακρίνεται δεξιά, είναι 44 ετών, βετεράνος ποδοσφαιριστής (Καβάλα, Λεβαδειακός, Απόλλων Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, Πανηλειακός) και μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή στην Λαμία.

Γυμναστής της Xanthi FC θα είναι για 5η διαδοχική χρονιά ο Τάσος Σιδερίδης που διακρίνεται κάτω αριστερά.

Αναλυτής αγώνων είναι ο Θάνος Χατζηαθανασίου. Ο ξανθιώτης προπονητής (στην πάνω φωτογραφία δεξιά), μετά τον Νέστο Χρυσούπολης, τον Ηρακλή, τον Αχιλλέα Τριανδρίας, τον Αγροτικό Αστέρα και την Κέρκυρα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα σημαντικό τομέα, αυτόν της ανάλυσης.

Για 20ή διαδοχική σαιζόν, προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Αλέκος Μαλαδένης.

Φυσιοθεραπευτής θα είναι ο Χρήστος Μπόζης, διατροφολόγος ο Θόδωρος Σταμπουλής και μασέρ ο Γιώργος Δουλγεράκης. Υπεύθυνος Αποκατάστασης είναι και φέτος ο Σωτήρης Αρσένης, ενώ για μία ακόμη χρονιά Χουσεΐν Τσιτάκ και Γρηγόρης Νταβογιάν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από τις θέσεις του φροντιστή / υπεύθυνου ιματισμού και του μασέρ, αντίστοιχα.