Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Fabian Monge.
O Fabian Monge γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2001, αποτελεί μέλος της Εθνικής Ελπίδων της Αυστραλίας και αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο ίδιος ήταν μέλος της ομάδας νεολαίας Wanderers Youth, κερδίζοντας το πρωτάθλημα Y-League 2017-18. Στις 8 Φεβρουαρίου 2019, ο Monge έκανε το πρώτο του επαγγελματικό βήμα, υπογράφοντας διετή υποτροφία με τους Wanderers. Στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε έναν αγώνα προημιτελικού του Κυπέλλου FFA 2019 εναντίον της Μελβούρνης.
Καλώς ήρθες στην Ξάνθη!

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αυστραλό ποδοσφαιριστή, Mohamed Adam.
Ο Mohamed Adam είναι 20 ετών και αγωνίζεται στην κορυφή, αλλά και στα πλάγια της επίθεσης. Τον Αύγουστο του 2019, υπέγραψε διετή υποτροφία με τους Wanderers. Ο Adam ήταν μέλος της ομάδας Νεολαίας Wanderers Youth και τον Αύγουστο του 2019, υπέγραψε με την ομάδα αυτή, διετή υποτροφία.
Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, στον Adam απονεμήθηκε ο τίτλος «Παίκτης της Χρονιάς» της Ομάδας Νεολαίας Wanderers, έχοντας σημειώσει 21 γκολ στην εκστρατεία NPL NSW 2.
O AOX καλωσορίζει τον Mohamed Adam και του εύχεται καλή επιτυχία!

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Matthew Scarcella.
Ο 17χρονος Matthew Scarcella ήταν αρχηγός όλων των ηλικιακών ομάδων της Western Sydney Wanderers, πριν λάβει τη μεταγραφή για την Sydney Olympic, όπου ήταν ο προηγούμενος επαγγελματικός σταθμός του.
Καλώς ήρθες στην ομάδα της Ξάνθης!