Μία εβδομάδα μετά την Κ-19 και η Κ-17 της Xanthi FC ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Το απόγευμα της Τετάρτης (17/7), ο προπονητής Κώστας Προδρομίτης μαζί με τους συνεργάτες του έδωσαν τις πρώτες τους οδηγίες στο ρόστερ της ομάδας. Ένα ρόστερ που και φέτος θα είναι διαφοροποιημένο λόγω των ηλικιακών βαθμίδων, αφού προωθήθηκε και νέο “αίμα” από την Κ-15.

Η Κ-17 της Xanthi FC αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν και φέτος Ασήμογλου, Ιγνατιάδη, Καλαϊτζή, Κοντογιαννίδη, Κοτσάκη, τα νέα αποκτήματα Μελενικιώτη (ομάδα της Δράμας), Μαγκαφίνη (ομάδα της Καβάλας), Καρακλίδης (ομάδα των Σερρών) Καραμήτρο – Καρανικόλα (από ομάδα της Κατερίνης), Ξανθος (από ομάδα της Αριδαίας), Πλατσιώτας – Σαρρής (από ομάδα των Γιαννιτσών), και τους παρακάτω παίκτες που προωθήθηκαν από την Κ-15: Κουτσό, Καραγιαννίδης, Μαρκοσιάν, Μετεντζίδη, Παροτσίδη, Πατήρα, Κάλα, Αναστασιάδη, Ανθουλάκη, Ιωσηφίδη, Σεβδίλη, Τσομπανίδη, Χατζή, Χότσκα Εμρέ και Τυριάκη.

Πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Θόδωρος Σαββίδης και ο Υπεύθυνός της Περικλής Καλογιάννης, καλωσόρισαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκαν “καλή χρονιά” ενώ ο προπονητής στης συνέχεια εστίασε στις απαιτήσεις της νέας σεζόν, αλλά και στην καθημερινή υπευθυνότητα που οφείλουν να δείξουν οι παίκτες του τόσο στα γήπεδα, όσο φυσικά και στις σχολικές τους επιδόσεις. Άμεσοι συνεργάτες του Κώστα Προδρομίτη θα είναι ο Βαγγέλης Περπερίδης (βοηθός προπονητή) και ο γυμναστής Κυριάκος Παπαδόπουλος.