Στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων η Κ-20 της Xanthi FC θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 21 Απριλίου (15:30) στο αθλητικό κέντρο Lolas, την πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς μετά από 26 παιχνίδια. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αστέριος Μπαλασας (Παπαδόπουλος – Παπαδοπούλου) της ΕΠΣ Μακεδονίας. 

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Xanthi FC στο πρωτάθλημα Εφήβων, υποδέχεται την Κυριακή 22 Απριλίου στις 13:00 στο αθλητικό της κέντρο, την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή έχουν 55 βαθμούς μετά από 23 αγώνες και θέλουν να τερματίσουν πρώτοι στον Β’ Όμιλο, πριν το final four που θα γίνει στο Αγρίνιο. Στον Α’ Όμιλο, μία αγωνιστική πριν το τέλος ο Παναθηναϊκός έχει 58 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ έναν λιγότερο. Διαιτητής της αναμέτρησης Xanthi FC – Λάρισα θα είναι ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Γκοντόλιας – Εμίν Κεχαγιά) της ΕΠΣ Ξάνθης. 

Την ίδια μέρα, την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθεί και η τελετή λήξης του ηλικιακού Περιφερειακού Πρωταθλήματος στο αθλητικό κέντρο της Xanthi FC στα Πηγάδια.