Έμφαση στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων έριξε η Xanthi FC στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης. Η ξανθιώτικη ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για τον 25ο φετινό αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανιώνιο εκτός έδρας με τον Μίλαν Ράσταβατς και τους συνεργάτες του να δίνουν τις οδηγίες τους και στο ανασταλτικό και στο επιθετικό κομμάτι, κατά την διάρκεια των ασκήσεων. Για την αναμέτρηση της Ν. Σμύρνης δεν υπολογίζονται οι Κασά Καμαρά – Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς (τιμωρημένοι) καθώς και οι τραυματίες Κάστρο, Φασίδης και Ντε Λούκας.

Διαιτητής του αγώνα στη Ν. Σμύρνη (Κυριακή 17/3, 19:30) ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης της ΕΠΣ Θεσπρωτίας με α’ βοηθό τον Ανδρέα Μεϊντανά (ΕΠΣ Αχαΐας), β’ βοηθό τον Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (ΕΠΣ Ημαθίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Σέζος (ΕΠΣ Κιλκίς).

Στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Γκούμα, βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της Xanthi FC Δημήτρης Μελιόπουλος για να συμμετάσχει στην Εθνική Ομάδα Νέων ενόψει των αγώνων με Δανία, Αγγλία και Τσεχία στον δεύτερο όμιλο της Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.