Ανάλυση φάσεων, προπόνηση και παρακολούθηση σεμιναρίου περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης για την Xanthi FC. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν την προγραμματισμένη ώρα στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας και μετά τις επισημάνσεις τους σε φάσεις προηγούμενων αγώνων στο βίντεο και τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, το βάρος έπεσε σε τομείς της τακτικής. Ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι Ντε Λούκας, Φασίδης και Κάστρο, ενώ απουσιάζει ο Δημήτρης Μελιόπουλος με την Εθνική Κ-19 της Ελλάδας.

Ο Έρικ Γέντρισεκ κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Σλοβακίας από τον ομοσπονδιακό προπονητή για τους αγώνες στις 21/3 με Ουγγαρία και 24/3 και με Σκωτία.

Μετά το τέλος της προπόνησης η ξανθιώτικη ομάδα παρακολούθησε στον συνεδριακό χώρο του Le Chalet το καθιερωμένο σεμινάριο της Sportradar, η οποία σε συνεργασία με την ΕΠΟ ενημερώνει τις ομάδες για την αντιμετώπιση χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη.

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής της Super League “Σουρωτή”. Την Σαββατιάτικη αναμέτρηση στο Xanthi FC Arena (16:00) μεταξύ της ξανθιώτικης ομάδας και του Αστέρα Τρίπολης, ορίστηκε να διευθύνει ο Γιώργος Τζοβάρας (ΕΠΣ Φθιώτιδας) με α’ βοηθό τον Ράινχαρτ Μπούξμπάουμ (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής), β’ βοηθό τον Κώστα Νικολαΐδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς).