Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε το πρωινό της Τετάρτης η προετοιμασία της Xanthi FC για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Super League “Σουρωτή” και την αναμέτρηση της Κυριακής (17:15) στο Ο.Α.Κ.Α. με την Α.Ε.Κ. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους σε θέματα τακτικής, τα οποία ήταν προσαρμοσμένα στον επόμενο αντίπαλο. Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά το ζητούμενο ήταν η αποτελεσματικότητα με τους ποδοσφαιριστές να φέρνουν σε πέρας τις προσπάθειές τους. Μοναδικό πρόβλημα, αυτό της απουσίας του Λουσέρο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Διαιτητής του αγώνα στο Ο.Α.Κ.Α. μεταξύ της ΑΕΚ και της Xanthi FC ορίστηκε να είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας) με α’ βοηθό τον Χρήστο Ακρίβο (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Δημήτρη Βεργέτη (ΕΠΣ Αρκαδίας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά).

Tο απόγευμα της Τετάρτης o Σύνδεσμoς Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης στον πλατανότοπο Μαΐστρου, πραγματοποίησε εκπαιδευτική ημερίδα Ποδοσφαίρου, με θέμα: “Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ”, στην οποία ομιλητής ήταν ο προπονητής της Xanthi FC Milan Rastavac.