Παρά την προσπάθειά της και το 2-0 επί της Λάρισας στον επαναληπτικό αγώνα της Γ! Φάσης του Κυπέλλου, η Xanthi FC δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση και πλέον το ενδιαφέρον της εστιάζεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή. Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής, η ξανθιώτικη ομάδα υποδέχεται την αντίστοιχη του Πλατανιά το Σάββατο στις 15:00 και οι ποδοσφαιριστές του Μίλαν Ράσταβατς θέλουν να συνεχίσουν με νίκη, μετά το 5ο εκτός έδρας “διπλό”, επί της Λαμίας. 

Το πρωινό πρόγραμμα της Xanthi FC περιλάμβανε ανάλυση φάσεων από την τεχνική ηγεσία με συγκεκριμένες εντολές στις αγωνιστικές στιγμές που απομονώθηκαν, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κυπέλλου να ακολουθούν ασκήσεις αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις επιθετικές τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μπρίτο, ενώ ο Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Λάρισα για το κύπελλο, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.