Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η Xanthi FC για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Super League “Σουρωτή” και το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές το πρωινό της Πέμπτης έδωσαν συνέχεια στην προετοιμασία τους και μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, κατοχής μπάλας και τα παιχνίδια των υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους, το βάρος έπεσε στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων. Τα γενέθλιά του είχε ο Πάμπλο Ντε Λούκας, με τον 32χρονο πλέον ποδοσφαιριστή, να δέχεται τις ευχές συμπαικτών και προπονητών.

Διαιτητής του αγώνα στο Xanthi FC Arena ορίστηκε ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών) με α’ βοηθό την Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής), β’ βοηθό τον Χρήστο Ακρίβο (ΕΠΣ Αθηνών), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς).

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/9 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ XANTHI FC ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ορίστηκαν οι αγώνες της Δ! Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Την επόμενη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου η Xanthi FC θα υποδεχθεί στο γήπεδό της τον ΟΦΗ στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κυπέλλου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:30.