ΟΠΑΠ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΟΠΑΠ Α.Ε.)
Κύριος Χορηγός

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Η ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958 , διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο της ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στην ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Το Πάμε Στοίχημα σημαίνει μεγάλα αθλητικά γεγονότα, πραγματική δράση, ενθουσιασμό και πολλά άλλα. Δεν μιλάμε μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία, μπορούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα. Μπορείς και εσύ να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία μαζί μας!

Απόλαυσε εξαιρετική ψυχαγωγία με:

  • Συναρπαστικά αθλητικά στοιχήματα με μοναδική live αίσθηση – σε φέρνει πιο κοντά στη δράση από ποτέ.
  • Live streaming- αισθάνεσαι την ένταση και την ενέργεια του παιχνιδιού μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
  • Γρήγορες και σίγουρες πληρωμές με την αξιοπιστία που μόνο η ΟΠΑΠ Α.Ε. μπορεί να εξασφαλίσει.

Έλα και εσύ στη μεγαλύτερη ομάδα παικτών στοιχήματος, γιατί εμείς κάνουμε το παιχνίδι!