Αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τα τμήματα υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League. Πιο αναλυτικά, η Κ-20 της Xanthi FC το Σάββατο (31.03) στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων θέλει να συνεχίσει τις νίκες μετά το 0-1 επί του Πανιωνίου την προηγούμενη (26η) αγωνιστική, υποδεχόμενη τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη βρίσκονται στην  8η θέση με 36 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 11η με 23. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Ψωμόπουλος (Καρασαββαΐδης – Κουκούμης) της ΕΠΣ Καβάλας.

Η Κ-17 της Xanthi FC στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟΚ την Κυριακή (01.04) στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς ενώ η προσεχής αντίπαλος βρίσκεται στην 6η θέση με 10 πόντους. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος (Παστιάδης – Λαφαζάνης) της ΕΠΣ Δράμας.

Φινάλε αγωνιστικών υποχρεώσεων υπάρχει για την Κ-15 της Xanthi FC, η οποία θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Κυριακή (10:30) στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟΚ με τους παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη να θέλουν να κλείσουν με νίκη το φετινό πρωτάθλημα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αναστάσιος Σουρουτζίδης (Αγγελακόπουλος – Καρπουζέλης) της ΕΠΣ Ξάνθης.