Τρεις αγώνες εκτός έδρας το Σάββατο το πρωί, περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. Πιο συγκεκριμένα, η Κ-20 της Xanthi FC στις 11:00 θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου στο ανοικτό γήπεδο του Δήμου Γλυφάδας στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Καριοφύλλης (Κορωνάς – Ζερβάκης) της ΕΠΣ Πειραιά. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η με 40.

Η Κ-17 της Xanthi FC στις 11:00 θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στο αθλητικό κέντρο Emileon στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος. Στην κορυφή του Β’ Ομίλου βρίσκονται οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή με 46 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 4η με 31. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Διώτης (Κουρλος – Μπυρος) της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος, η Κ-15 της Xanthi FC στις 10:30 θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στο αθλητικό κέντρο Emileon. Στην 4η θέση του Β’ Ομίλου βρίσκονται οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη με 19 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 3η με 20. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μιχαήλ Ματσούκας (Κακατσίδης – Σούζας) της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.