Στο Τέτεβεν το απόγευμα της Κυριακής η ξανθιώτικη ομάδα έδωσε το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι επί βουλγαρικού εδάφους, αυτή τη φορά με την Κέρκυρα, μετά το 3-0 της Πέμπτης επί της Σπαρτάκ Πλέβεν.
Αυτή τη φορά η αναμέτρηση δεν είχε σκορ καθώς έληξε 0-0, παρά τις προσπάθειες της ξανθιώτικης ομάδας που είχε περισσότερες καλές στιγμές. Στο ξεκίνημα του αγώνα την κεφαλιά του Μπαλάφα απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς, ενώ στη συνέχεια ο Κασάδο στο 22′, ο Φασίδης στο 37′ και ο Σβάρνας με κεφαλιά στο 42′ είχαν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.
Στην επανάληψη η Xanthi FC απείλησε με τον Κάστρο, ο οποίος ήταν άτυχος στις τρεις τελικές του προσπάθειες, με αποτέλεσμα το 0-0 να “σφραγίσει” την φιλική αναμέτρηση.
Ο Μίλαν Ράσταβατς είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του και σ’ αυτό το παιχνίδι, προκειμένου σταδιακά να αρχίσουν να αποκτούν αγωνιστική φόρμα, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα είναι προγραμματισμένη η έναρξη του νέου πρωταθλήματος.
Xanthi FC (α’ μέρος): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Ορφανίδης Π., Ρότσε, Γέντρισεκ, Μπρίτο (35′ Φασίδης).
Xanthi FC (β’ μέρος): Γκαραβέλης, Συλλά, Ορφανίδης Λ., Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Λουσέρο, Μελιόπουλος, Κώστας, Κίκε, Κάστρο, Φασίδης.