Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-19 της Super League, η Xanthi FC υποδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές (Τριμμάτης 6′, Τενεκές αυτ. 60′) αλλά με τους Σουλεϊμάν (52′) και Δουλγέρη (90′) ισοφάρισαν, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.  Οι δύο ομάδες “συγκατοικούν” στην 4η θέση της βαθμολογίας έχοντας από 29 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουντζής (Γκοντόλιας – Τζιβαρτζίδης) της ΕΠΣ Ξάνθης που απέβαλε τον τερματοφύλακα Μανδά (72′) και τον Λώλο (90′).

XANTHI FC: Γκάρας, Τριανταφύλλου (68′ Τσιλιγγίρης), Λεωντσάκος (89′ Φροσύνης), Γιανναράκης, Τενεκές, Γράβας, Δουλγέρης, Γκατζόγιας (80′ Κακουλίδης), Τσάπαρης, Σουλεϊμάν, Φάκης.