Δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις και μία εντός, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες εκμεταλλευόμενη το δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Στους 12 βαθμούς και την 7η θέση οι γηπεδούχοι, στους 9 πόντους και την 11η θέση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι. Στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων που ορίστηκε για το Σάββατο (11:30) στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μιχάλης Ελευθεράκης (Χρυσέλης Γ. – Σπάρταλης Σπ.) της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ-17 του Κώστα Προδρομίτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ το Σάββατο στις 13:00 στο αθλητικό κέντρο Lolas για την 9η αγωνιστική του Εφηβικού Πρωταθλήματος. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά το 4-1 επί του Βόλου την προηγούμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει τους γηπεδούχους που έχουν μόνο νίκες στις πρώτες 7 αγωνιστικές. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο Παναγιώτης Μιχαλούδης (Γούτας – Τσιρωνας) της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Μετά το αγωνιστικό κενό της περασμένης εβδομάδας στο πρωτάθλημα, επιστρέφει στην επίσημη δράση η Κ-15 της Xanthi FC. Η ομάδα του Θεόφιλου Χατζηστάθη έχοντας το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό κέντρο Lolas από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ που και αυτή έχει το απόλυτο, σε 2 όμως, αγωνιστικές. Την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του Πρωταθλήματος Παίδων που θα γίνει την το Σάββατο (14:00) θα διευθύνει ο Φώτης Τζίκας (Μαδίτσης – Φακανας) της ΕΠΣ Μακεδονίας.