Τρεις εντός έδρας Σαββατιάτικους αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τα τμήματα υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. 

Η Κ-19 το Σάββατο στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς ενώ η αντίστοιχη της Λαμίας στην 14η έχοντας 8 πόντους. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σαράντης Πανταζής ( Δημητριάδης – Γαρδικιώτης) της ΕΠΣ Θράκης.

Το Σάββατο στις 13:30 η Κ-17 της Xanthi FC για την 20ή αγωνιστική του Εφηβικού πρωταθλήματος, θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη ισοβαθμούν με τους φιλοξενούμενους στην 3η θέση και στους 36 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέλιος Ζαφειρίου (Εμίν Κεχαγιά – Σπάρταλης).

Στο γήπεδο 3 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, το Σάββατο και ώρα 12:00 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της εξ αναβολής 11ης αγωνιστικής του Παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ της Κ-15 της Xanthi FC και του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση με 16 πόντους, ενώ διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μιχάλης Ελευθεράκης (Γκοντόλιας – Φεράτογλου).