Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 1-2 Φεβρουαρίου για τις ομάδες των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC. Εκτός έδρας το Σάββατο η Κ-19 θα αντιμετωπίσει στις 12:00 στο Δημοτικό Ρουφ την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Οι γηπεδούχοι είναι στην 3η θέση με 35 βαθμούς ενώ η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή στην 8η με 20. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ρόμπερτ Ντουμιτρέσκου (Κοτζαμανίδης – Γαρούφος) της ΕΠΣ Πειραιά.

Εντός έδρας αναμετρήσεις την Κυριακή η Κ-15 και η Κ17 της Xanthi FC θα φιλοξενήσουν τις αντίστοιχες ομάδες του Άρη σε παιχνίδια με βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μάχη για τις θέσεις των final four. Για την 14η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος οι παίκτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη στις 12:30 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων θα διεκδικήσουν τη νίκη για να αυξήσουν τους 15 βαθμούς τους, με τον Άρη που ακολουθεί στην 3η θέση, να έχει 13 κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Δρακίδης (Εμίν Κεχαγιά – Σπάρταλης).

Για την 18η αγωνιστική του Εφηβικού Πρωταθλήματος η Xanthi FC στις 14:30 την Κυριακή, θα υποδεχθεί τον Άρη με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς με τους παίκτες του Κώστα Προδρομίτη να είναι στην 4η θέση με 32 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ανάργυρος Κατσίνης (Πετσινάκης – Ζαχαρίας) της ΕΠΣ Καβάλας.