Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. Πιο αναλυτικά, η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή την Κυριακή στις 13:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 16 πόντους (μαζί με τον Αστέρα και τον Πανιώνιο), ενώ οι “κιτρινόμαυροι” στην 4η θέση με 24 βαθμούς και αγώνα λιγότερο. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο Μιχάλης Ελευθεράκης (Σαββόγλου – Γκοντόλιας).

Η Κ-17 της Xanthi FC για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Σάββατο (11:00) στο αθλητικό κέντρο Epirus την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι είναι στην 3η θέση με 28 βαθμούς ενώ οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη θέλουν να φτάσουν στην 8η φετινή τους νίκη και να προσθέσουν βαθμούς στους 21 που έχουν τώρα, με τους οποίους είναι στην 4η θέση. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λεωνίδας Τζόβας (Πάνος – Μποσιάς) της ΕΠΣ Ηπείρου.

Η Κ-15 της Xanthi FC για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα φιλοξενηθεί εκτός έδρας το Σάββατο (13:30) στο αθλητικό κέντρο Epirus από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι στην 5η έχοντας 4 βαθμούς με δύο αγώνες λιγότερους. Στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής η ξανθιώτικη ομάδα είχε επικρατήσει με 3-0 στα Πηγάδια. Διαιτητής του αγώνα του Σαββάτου ορίστηκε να είναι ο Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου (Τσίτος – Χριστοφορίδης) της ΕΠΣ Ηπείρου.