Έναν αγώνα το Σάββατο και δύο την Κυριακή, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Superleague. Πιο συγκεκριμένα η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή το Σάββατο (23/11) στις 11:30 φιλοξενείται από την Κ-19 της Λαμίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας (Φραντζής) για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται στη 8η θέση με 12 βαθμούς ενώ η ομάδα της Λαμίας στην 14η και τελευταία θέση με 4 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νικόλαος Κουτρομάνος (Τίκας – Κανιούρας) της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Την Κυριακή (24/11) και ώρα 15:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων η Κ-17 της Xanthi FC υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη μετά τις τρεις διαδοχικές επιτυχίες θέλουν να διευρύνουν το σερί των νικών και να φτάσουν πιο κοντά στην πρώτη δυάδα. Οι γηπεδούχοι είναι στην 6η θέση με 9 πόντους, ενώ η Xanthi FC είναι στην 4η με 15 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αθανάσιος Λαπατάς (Δανδανίδης – Γαρδικιώτης) της ΕΠΣ Θράκης.
Την Κυριακή (24/11) και ώρα 14:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων η Κ-15 της Xanthi FC υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ. Οι παίκτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες προσθέτοντας κι άλλους βαθμούς στους 9 που έχουν τώρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι που είναι στην 5η και τελευταία θέση, μετά από 4 αγώνες δεν έχουν βαθμό. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Δρακίδης (Εμίν Κεχαγιά – Γκοντόλιας) της ΕΠΣ Ξάνθης.