Το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης στο αθλητικό της κέντρο, η Κ-17 της Xanthi FC γευμάτισε στο Le Chalet απ’ όπου κι αναχώρησε στις 15:00 με τελικό προορισμό το Αγρίνιο για το final four του Εφηβικού Πρωταθλήματος της Super League. Στο γήπεδο του Παναιτωλικού θα διεξαχθεί από την Δευτέρα 7 Μαΐου έως και την Τετάρτη η τελική φάση, στην οποία η ξανθιώτικη ομάδα συμμετέχει για 5η φορά, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2014 στο ίδιο γήπεδο. 

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή που τερμάτισε στην 1η θέση του Βορείου Ομίλου, θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Δευτέρας τον Ολυμπιακό (17:00), στον πρώτο ημιτελικό της τελικής φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος της Super League, ενώ στις 20:00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Η 29μελής αποστολή της Xanthi FC απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

 1. Γκασιμπαγιαζίδης Πέτρος
 2. Γκατζόγιας Άγγελος
 3. Γράβας Στράτος
 4. Δημητριάδης Φίλιππος
 5. Θυμιάνης Κώστας
 6. Ισμέτογλου Ισμέτ
 7. Ισπυρλίδης Μηνάς
 8. Κακουλίδης Δημήτρης
 9. Καλαϊτζής Χρήστος
 10. Καλογρανάς Αδαμάντιος
 11. Καρά Ισμαήλ Τσατάι
 12. Καράμπελας Ιωάννης
 13. Καφαλής Γιώργος
 14. Κοτόπουλος Νεκτάριος
 15. Κιούπης Άγγελος
 16. Κωσταρέλλης Λάμπρος
 17. Λεωντσάκος Ιωάννης
 18. Μανίσογλου Γιώργος
 19. Μολώνης Βασίλης
 20. Πασσαλής Δημήτρης
 21. Ποδάρας Γιώργος
 22. Σπυριδωνίδης Χρήστος
 23. Τενεκές Δημοσθένης
 24. Τσιεγγελίδης Λευτέρης
 25. Τσιλιγγίρης Γιώργος
 26. Τσιτσεκίδης Ηλίας
 27. Φάκης Γιάννης
 28. Τασίδης Χαράλαμπος
 29. Γκάρας Δημήτρης

 

Η αποστολή συνοδεύεται από τον επικεφαλής Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Νίκο Κεχαγιά, τον υπεύθυνο υποδομών Περικλή Καλογιάννη, το προπονητικό team που αποτελείται από τον προπονητή Κώστα Μπεδρελή, τους γυμναστές Ηλία Καραλίδη – Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Καλαϊτζή, τον γιατρό Γιάννη Κουτσογιάννη, τον φυσιοθεραπευτή Αλκιβιάδη Γαβριηλίδη, τον φροντιστή Δημήτρη Σεβδίλη και τον οδηγό της ομάδας Γιάννη Ζώτο.

Η Xanthi FC το βράδυ του Σαββάτου θα διανυκτερεύσει στα Γιάννινα και την Κυριακή το πρωί θα ξεκινήσει για το Αγρίνιο, όπου στις 17:00 θα προπονηθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού πριν τον ημιτελικό της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό.