Δύο αγώνες το Σάββατο (27/01) κι έναν αγώνα την Τρίτη (30/01) περιλαμβάνει το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας για τα τμήματα υποδομής της Xanthi FC.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη για την 13η αγωνιστική, θα υποδεχθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Xanthi FC στα Πηγάδια την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 16 βαθμούς μετά από 9 παιχνίδια, ενώ οι γηπεδούχοι 13 πόντους μετά από 10 ματς και θα αναμετρηθούν στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 10:30. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βασίλης Χορόζογλου (Οικονομίδης – Γκόντε) της ΕΠΣ Δράμας.

Η Κ-17 της Xanthi FC στις 11:00 στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια, θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ έχοντας 31 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 4η θέση με 22 κι ένα παιχνίδι περισσότερο. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιωάννης Δρακίδης (Τζιώτζιος – Γκιόση) της ΕΠΣ Θράκης.

Τέλος, την ερχόμενη Τρίτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 12:00, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των Κ-20 με την Xanthi FC να υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη είναι στην 7η με 26 βαθμούς ενώ ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην 9η θέση με 19 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Εμίν Κεχαγιά – Γκοντόλιας).