Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ακαδημίας της Xanthi FC για τις ομάδες που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. Η Κ-20 και η Κ-17 αγωνίζονται εντός έδρας το Σάββατο, ενώ την ίδια μέρα εκτός έδρας αναμέτρηση έχει η Κ-15.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα Νέων του Κώστα Προδρομίτη στις 12:00 το Σάββατο στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού που είναι 1η στον βαθμολογικό πίνακα στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής. Η 5η της βαθμολογίας Xanthi FC θέλει να “κλείσει” με νέα νίκη την πορεία της στον α’ γύρο και να μεγαλώσει την συγκομιδή των 25 βαθμών που έχει, ενώ οι “πράσινοι” με τους 33 πόντους είναι στο +5 από τους άμεσους διώκτες τους. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Μιχάλης Ελευθεράκης (Γκοντόλιας – Εμίν Κεχαγιά) της ΕΠΣ Ξάνθης.

Εξίσου σημαντικό παιχνίδι, δίνει στις 14:15 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων η εφηβική ομάδα του Κώστα Μπεδρελή. Η Κ-17 της Xanthi FC που είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας του Β’ Ομίλου με 25 βαθμούς, υποδέχεται την αντίστοιχη της Λάρισας που είναι στην 3η θέση με 20 πόντους, μετά από 11 αγώνες. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Βασίλης Χορόζογλου (Οικονομίδης – Παστιάδης) της ΕΠΣ Δράμας.

Η Κ-15 της Xanthi FC επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά το ρεπό της την προηγούμενη εβδομάδα και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 12:30 στο αθλητικό κέντρο Lolas την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής. Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι είναι πρωτοπόροι στον Β’ Όμιλο. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Χρήστος Τσαλουχίδης (Μαυρίδης – Λαγκουβάρδος) της ΕΠΣ Κιλκίς.