Τρεις αγώνες την Κυριακή περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ-20 του Κώστα Προδρομίτη στις 12:15 την Κυριακή, θα υποδεχθεί στο πρώτο γήπεδο του αθλητικού της κέντρου την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Η ξανθιώτικη ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 2η θέση με 24. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μιχάλης Ελευθεράκης (Γκοντόλιας – Εμίν Κεχαγιά) της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ-17 του Κώστα Μπεδρελή την ίδια μέρα στο δεύτερο γήπεδο του αθλητικού κέντρου της ομάδας και ώρα 11:15, θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος. Η Xanthi FC προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα με 19 βαθμούς μετά από 9 αγώνες, ενώ οι φλοξενούμενοι που είναι στην 6η θέση έχουν 7 πόντους μετά από 8 αναμετρήσεις. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Κακουλίδης (Γκιόσης – Δανδανίδης) της ΕΠΣ Θράκης.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη είναι αυτή που θα ανοίξει την αυλαία των αγώνων της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, υποδεχόμενη στις 10:30 στο τρίτο  γήπεδο του αθλητικού της κέντρου, την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας για την 7η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα με 7 βαθμούς μετά από 6 αναμετρήσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν βαθμό μετά από τα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Αγγελακόπουλος – Γκώγος) της ΕΠΣ Ξάνθης.