Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. Πιο συγκεκριμένα, η Κ-20 του Κώστα Προδρομίτη θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 13:30 στο αθλητικό κέντρο Epirus, την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων. Η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς μετά από 10 αγώνες, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην 10η θέση με 11 πόντους. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Κωνσταντίνος Νέος (Αντωνίου – Λιόντος) της ΕΠΣ Ηπείρου.

Η Κ-17 της Xanthi FC θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος, στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 11:00 το Σάββατο στο αθλητικό κέντρο Emileon. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του Β’ Ομίλου, έχοντας 19 βαθμούς μετά από 8 αναμετρήσεις, ενώ η αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού είναι στην 4η θέση με 11 πόντους. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Κωνσταντίνος Διώτης (Κουρλος – Μπυρος) της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη, θα αντιμετωπίσει στις 09:15 το Σάββατο την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Παιδικού Πρωταθλήματος. Η Xanthi FC είναι στην 2η θέση με 7 πόντους μετά από 5 αγώνες ενώ οι γηπεδούχοι που είναι στην 4η θέση έχουν 3 βαθμούς μετά από ισάριθμες αναμετρήσεις. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος (Κουτρομάνος – Γαλανόπουλος) της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.