Τρεις αγώνες εκτός έδρας περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Ακαδημίας της Xanthi FC που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Η Κ-20 στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 η ώρα του Σαββάτου στο Δημοτικό γήπεδο Ρουφ. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιωάννης Χαλδαιος (Αραβίδης – Χιόνης) της ΕΠΣ Αθηνών. Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη βρίσκεται στην 7η θέση με 33 βαθμούς σε 21 αγώνες, ενώ αυτή των γηπεδούχων στην 4η θέση με 40 βαθμούς σε 22 παιχνίδια.

Η Κ-17 με προπονητή τον Κώστα Μπεδρελή, για την 23η αγωνιστική του Εφηβικού πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο ντέρμπι της ημέρας, την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ. Η αναμέτρηση θα γίνει στο αθλητικό κέντρο Lolas (γήπεδο 1) το Σάββατο στις 14:00. Διαιτητής θα είναι ο Μιχάλης Μιχουλιάς (Μποζατζίδης – Παπαδοπούλου) της ΕΠΣ Μακεδονίας. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 1η θέση του Β’ Ομίλου με 43 βαθμούς ενώ ο ΠΑΟΚ είναι στην 2η με 41 κι ένα παιχνίδι περισσότερο.

Το Σάββατο (13:30) στο αθλητικό κέντρο Lolas (γήπεδο 2) θα αγωνιστεί και η Κ-15 της Xanthi FC για την 17η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος της Super League. Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς μετά από 12 αγώνες, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην πρώτη θέση με 36 πόντους μετά από 13 αναμετρήσεις. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Μαμασούλας (Κωνσταντίν – Χατζηβασιλείου) της ΕΠΣ Μακεδονίας.