Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. Πιο συγκεκριμένα, η Κ-20 του Κώστα Προδρομίτη θα φιλοξενηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης από την ομώνυμη ομάδα, στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση με 32 βαθμούς σε 18 αγώνες, ενώ οι ξανθιώτες είναι στην 7η θέση με 29 βαθμούς μετά από 17 παιχνίδια. Η αναμέτρηση θα γίνει την Κυριακή (10:00) και θα την διευθύνει ο Ιωάννης Ρούτσης (Σπηλιώτης – Κλεπετσάνης) της ΕΠΣ Κορινθίας.

Το Σάββατο στις 10:30 η Κ-15 της Xanthi FC θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής σε ένα παιχνίδι που θα το διευθύνει ο Κωνσταντίνος Γιούργας (Μιχαλας – Μπεκάρης) της ΕΠΣ Κέρκυρας. Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση με ένα πόντο. 

Την ίδια μέρα αλλά λίγο αργότερα, στις 11:00 η Κ-17 της Xanthi FC θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας για την 19η αγωνιστική. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή θέλουν να αυξήσουν τους 34 βαθμούς που έχουν και να συνεχίσουν στην κορυφή της βαθμολογίας, απέναντι στους γηπεδούχους που έχουν 9 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέφανο Στεφάνου (Παπαδόπουλος – Λιαμιρας) της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.