Επέστρεψε στην βάση της η Xanthi FC μετά την λευκή ισοπαλία με τον Πανιώνιο εκτός έδρας. Η ξανθιώτικη ομάδα με τους 36 βαθμούς συνεχίζει στην 5η θέση της βαθμολογίας και ταυτόχρονα την προετοιμασία της πριν τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα.

Την Μ. Δευτέρα τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια ακολουθώντας το σημερινό πρόγραμμα, που περιλάμβανε ασκήσεις σε δύο γκρουπ. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της 26ης αγωνιστικής ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής.

Στην διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς για της συνέχεια του πρωταθλήματος τέθηκε ο Χρήστος Λισγάρας που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών, ενώ αντίθετα για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια, δεν υπολογίζεται ο Δήμος Μπαξεβανίδης που θα εκτίσει την ποινή και της 2ης αγωνιστικής της τιμωρίας του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις από χτύπημα κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα.