Διοίκηση

Τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ

Ο κ. Αριστείδης Πιαλόγλου είναι γνωστός στους φιλάθλους της Ξάνθης από την προηγούμενη θητεία του στο Δ.Σ. του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, η οποία διήρκεσε από το έτος 1988 έως το 2000. Μέσα σε αυτά τα 12 χρόνια ο κ. Πιαλόγλου πρόσφερε από πολλές θέσεις στην ομάδα, όπως Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Διευθύνων Σύμβουλος, Πρόεδρος, ενώ για την προσφορά του ονομάστηκε μετά την αποχώρησή του Επίτιμος Πρόεδρος.

Ανέλαβε για δεύτερη φορά την Προεδρική θέση του Δ.Σ. του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. στις 16 Σεπτεμβρίου του 2004 μετά την παραίτηση του κ. Γιώργου Γκιρτζίκη.

Γεννήθηκε στην Ξάνθη στις 1 Αυγούστου 1953 και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, ενώ στην επαγγελματική του δραστηριότητα είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΣΤΡΑΤΟΣ

Ο Γιώργος Στράτος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1980 και από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1985.
Μιλάει αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά.
Από το 1983 έως το 1991 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος, Μεσημβρινή, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στο ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι 15 και στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.
Είναι μέλος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.
Από το 1992 ασκεί τη δικηγορία.
Διετέλεσε και παραμένει μέλος των Δ.Σ. αρκετών ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων, στην περίοδο 2002-2008 αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., μέλος των Δ.Σ. της ΕΠΟ, της ΕΠΑΕ και αργότερα της Super League. Από τις 4 Δεκεμβρίου 2015 είναι στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ και στις 18 Ιουλίου 2016 εξελέγη Πρόεδρος της Super League.

ΜΕΛΗ:

  • ΔΑΜΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Γεωργούλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Αποφοίτησε από Αμερικάνικο Κολλέγιο των Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο τομέα διοίκησης επιχειρήσεων. 

Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα από το 2013 στο χώρο των αυτοκινήτων.

  • ΧΑΛΑΒΑΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ